x

Meine Kleine Deutsche
Debaser Slussen
D. 2011.08.04 Kl. 20:00

8 April har blivit känt som ett deppdatum. Kurt Cobain hittas död 1994 (avled dock 5 april), TV-serien Varuhusets sista avsnitt sänds 1989 och Claes Malmberg kom till livet 1961. Dags att vända på detta! Nu festar vi till det istället för det är ju bannemej vår!

På scen:

Meine Kleine Deutsche
Vi är mycket glada att presentera Meine Kleine Deutsche! Ett sällsynt nöje på Stockholms livescen, vilket är synd, för att de är så jävla bra. Om Stockholm stad vore i Meine Kleine Deutsches regi så skulle man inte behöva åka till Berlin för att få vara så där galen och alternativ som man bara kan och orkar vara utomsocknes. Ultimate cool, ja sehr gut. Enkel. Dansant. Poppig. Elektropunk. FTW.


Harry Florett
Harry Florett består av Fina Sundqvist keyboard, Lisa Partby trummor och Jenny Lejeborg gitarr. Harry Floretts musik vandrar mellan expressiv pop och punkig rocknroll. De har en personlig kraft som det inte går att värja sig mot. Harry Floretts personliga energi går inte att ta miste på. Den är sin egen, vandrande mellan allkonstverk och punkig pop

Ditt Fel
Micke, Andreas, Ella, Danne och Tias. Samma Gamla.

DJs:
WWDIS med vänner
Lisa Bünger