x

Sinatra Show- the Classics
Parketten
D. 2011.09.04 Kl. 19:00

"Sinatra Show - The Classics"
Sinatratolkaren Andreas Jonsson från Karlstad gästar Nya Stadens Storband
Den som missade denna kritiker och publikrosade succé förra året har nu alltså chansen att få njuta av en fullspäckad & fartfylld musikupplevelse med de bästa av Frank Sinatras många oförglömliga låtar. Andreas Jonsson intar 9 april Lidköpings scen, uppbackad av Nya Stadens Storband.

Förvänta dig en kväll fylld av odödliga sånger på ett högst levande sätt. Showen som den 14 maj 2010 hade premiär på Scalateatern/Karlstad blev en succé och den 10–11 september gavs 3 extraföreställningar. Drygt 1300 personer såg denna föreställning i Karlstad & nu drar showen vidare till Lidköping för att sättas upp den 9 april. Nyligen presenterades showen på världens största musikmässa ”Midem” i Cannes där den togs emot mycket positivt.

Andreas är 24 år gammal, bor i Kil/Värmland, född i Brålanda/Dalsland. Förutom att vara sångare, arrangör, producent & skaparen av "Sinatra Show - The Classics" är Andreas även med i succéshowen ”A Night At The Opera” som är en hyllning till Queen. Han har spelat med Inger Nordström, varit sångare i olika musikaluppsättningar samt spelat i Armèns Trumkår/Stockholm.

Nya Stadens Storband kommer från Lidköping i Västergötland. Bandet har har klassisk storbandssättning med fem trumpeter, fem tromboner, fem saxofoner. Till det ett komp med piano, gitarr, bas och trummor. Bandet spelar blandad repertoar, allt från swing och klassisk storbandsjazz till pop, rock, funk och gospel. Det har blivit många konserter genom åren, framförallt runtom i västsverige, men även turnéer i Norge, Holland, Tyskland, Estland och Lettland. Bandet gillar att jobba projektbaserat och har jobbat med Samuel Ljungbladh, Nils Landgen, Svante Thuresson, Roger Pontare, Ingemar Olsson, Roland Utbult, Johan Stengård och Arne Domnérus för att nämna några. NSS är ett liveband med stor spelglädje!
Räkna med en oförglömlig kväll!

Konserter
9 april Restaurang Galejan, Lidköping. 19.00-01.00. Barunderhållning av Check it out från 23.00

Supébiljett- mat & konsert. Onumrerad sittplats. Bordsplacering av restaurangen.