x

Erik Hassle
Berns
D. 2011.19.04 Kl. 21:00

Erik Hassle tillbaka med nytt album och exklusiv turné!

Erik Hassle är tillbaka efter en resa mellan världsdelar och studion. Nästa vecka, den 23:e mars, släpps minialbumet ”Mariefred Sessions” som har skrivits och producerats tillsammans med Jocke Berg och Martin Sköld från Kent. I vår ser vi honom på scenen igen då han gör ett fåtal exklusiva spelningar i Sverige och Danmark.

Erik Hassle släppte sitt debutalbum Hurtful 2009 som belönades med både en Grammis och P3 Guld-pris för ”Bästa nykomling”. Nu är han tillbaka.

Den 16 februari släpptes Erik Hassles nya singel “Are You Leaving” som är det första smakprovet från Eriks samarbete med Jocke Berg och Martin Sköld från Kent. Minalbumet “Mariefred Sessions”, innehållande 6 låtar, släpptes den 23 mars. Namnet på albumet kommer från att inspelningarna skedde i Martin Skölds studio i just Mariefred. Trion har både skrivit materialet och producerat tillsammans.

”Jag träffade Jocke och Martin i höstas, vi började snacka musik och insåg att vi ville göra något ihop.
Det har varit en fantastisk upplevelse för mig som gillat Kent sedan högstadiet”, säger Hassle. "Vi har skrivit en platta om hur det är att klippa banden med småstaden, det är inte ett nytt ämne, men det är första gången jag berättar om det, med hjälp av mina favoritskildrare av svenskheten; Jocke och Martin"

Vi är enormt förväntansfulla och stolta över att kunna presentera Erik Hassle på tre exklusiva spelningar i Sverige i vår. Till detta lägger vi dessutom två konserter i Danmark där Erik har ett fantastiskt publikstöd. Därför är han en av väldigt få svenska artister som fått äran att stå på Tivolis stora scen i Köpenhamn!

Den 19e april ser vi Erik Hassle på Berns 2.35:1

Dörrar kl 20,00
Åldersgräns 20 år