x

Popquiz
Debaser Malmö
D. 2011.11.05 Kl. 17:00

Väntan är över, våren är här och Malmös roligaste läxförhör är tillbaka på Debaser. På Popquiz Malmö kan ni vänta er en musikalisk odyssé där ni får testa era kunskaper i popens samtid och historia.

I lag om max 5 personer utmanas ni i ett musikquiz som spänner över de senaste 60 årens popmusik. Under två timmar spelas utdrag ur ett 40-tal låtar. Som vanligt ska ni ange vilken låt och artist som spelas och utöver det prövas er kunskap i olika frågekategorier av typ "död eller levande", "cover eller original", antal bandmedlemmar. Kvar på slutet är så klart allas favoritmoment: bandanagram. Var på plats i tid, kl 19.30 börjar quizet. I potten ligger i vanlig ordning en helgbrunch på Debaser för hela vinnarlaget.

Slutligen vill jag tacka för alla uppmuntrande mail och hälsa er varmt Välkomna tillbaka. Vi ses varannan vecka från och med nu, fram till slutet av maj då vi korar säsongsvinnarlaget.

/Fredric Öslöf

Djs för kvällen är Black Lodge - de laddar kvällen till ära skivbackarna med solig 60-talsgarage och dränker uteserveringen i ett haveri av handklapp, farfisa, tamburiner, surftgitarrer och fuzz. Se spotifylistan nedan!

GalliMathias hör man vanligtvis bakom trummorna i Niccokick o diverse Värmenprojekt. Nu tar han rytmsektionen o sin förkärlek till 90-talsindie till Debaser tillsammans med kocken och matskribenten XTR (Pär Extor) som spelar rätt ny rnb och dubstep lika crossover som om det vore en meny från 1997. Räkna med svart och vitt från de senaste 30 åren, tänk Teenage Fanclub till T-Pain, Ride till R Kelly, Pet Shop Boys till Prince - ta dig in på dansgolvet.