x

Unplugged I Konsthallen
Kulturens Hus - Konsthallen
D. 2011.18.05 Kl. 19:00

Unplugged i Konsthallen!

Är en ny satsning först och främst på den lokala musiken/dansen. En kväll /månad så kommer lokala talanger att framföra eget material i konsthallens lokaler. Känslan på arrangemanget skall vara avskalad och intim.
Musik är i fokus men vissa kvällar så kommer det att bjudas på dans.
Kom och stötta våra fantastiska talanger från Luleå med omnejd!

Kvällens artister: Sara Thuresson & Martina Lundberg

Sara Thuresson
Denna kväll får vi besök av Sara Thuresson med sitt debutalbum "Jag säger nu" i bagaget som släpptes den 6 april. Sara Thuressons pianobaserade musik, som jämförs med Tora Amos och Joni Mitchell lämnar rymd mellan tonerna för att reflektera över Saras personliga texter. Sara är baserad i Malmö och har studerat vid Piteå Musikhögskola. Där träffade hon också flera av musikerna som medverkar på debutalbumet som ges ut av Zebra art records. Sara har själv producerat, i samarbete med Henrik Gustafsson (Robyn, Håkan Hellström) och Daniel Zqaty (Bob Hund, Mattias Hellberg) medan Hans Olsson Brookes (Timo Räisänen) svarade för mastring. Saras musik kommer att passa som handen i handsken i vår unika miljö i Konsthallen.

http://www.sarathuresson.se/

http://www.myspace.com/sarathuresson/


Martina Lundberg
Martina Lundberg tränger rakt in i våra hjärtan då hon greppar gitarren tar ton. Låtar med vackra melodier som passar utmärkt när man vill få en lugn stund och bara finnas till. Martina skapar harmonisk och enkel pop med drag av jazz och country. Hennes röst har ett djupt lugn som utan antydan till ansträngning uttrycker starka känslor. Texterna förmedlar tro, hopp, vilja, tvivel. Och kärlek. Martina bjuder på en musikaliska resa med sitt skapande - för att nå djupare och längre, och varje framträdande är aldrig sig likt det andra. Hon vinner nya hjärtan varje gång.

Handikapplatser bokas via Kulturens hus biljettkassa 0920 45 59 00

Arr: Ung Arrangör i samarbete med Up Sweden
Längd: ca 2h inkl paus