x

Veronica Maggio
Wisby Strand Congress & Event
D. 2011.01.07 Kl. 21:00

Observera att det är numrerade sittplatser framför scenen och ståplatser längre bak.

Wisby Strand fortsätter att locka Sveriges artistelit till Visby. Senast i raden är albumaktuella Veronica Maggio som på några år har etablerat sig som en av de stora svenska artisterna. Hon har hunnit släppa två hyllade album och turnerat nästan oavbrutet.

Nu är hon tillbaka med nya singeln "Jag kommer" och onsdagen den 27 april släpps äntligen ett nytt album som fått titeln "Satan i gatan". Samma kväll firar Veronica Maggio med en releasekonsert på Katalin i Uppsala, som blir starten för vårens Skandinavienturné.

Det är snart tre år sedan Veronica Maggio släppte sitt senaste album "Och vinnaren är…", ett album som skrevs tillsammans med Oskar Linnros och gick rakt in i hjärtat hos det svenska folket, sålde platina i Sverige och guld i övriga Norden.
Nya singeln "Jag kommer" blev direkt en hit på radio i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Låten har Veronica precis som resten av det kommande albumet skrivit och producerat tillsammans med Christian Walz. Även Markus Krunegård medverkar som låtskrivare på skivan.
Veronica Maggio spelar på Stora Scenen på Wisby Strand den 1 Juli kl 21.00. Insläpp och bar från 17.00.

Åldersgräns 18 år, (13-17 år i målsmans sällskap)

www.wisbystrand.se