x

Uteserveringspremiär 2011
Debaser Slussen
D. 2011.15.04 Kl. 15:00

Det är dags att öppna upp Karl Johans Torg och Debaser Slussen för sommaren 2011. Den trendiga smakhöjdaren som berört alla sinnen under så många år. Se det som vårens första tussilago eller den första utef***an. Något du väntat på att få återuppleva efter en lång hård vinter. Nu är det äntligen dags! Skriv in fredag 15 april kl 15.00 i din iCal.

Så vansinnigt mycket förändringar har inte skett från förra året förutom att vi putsat på menyerna in i det sista. Du hittar dem under fliken restauranger och Slussen. Vi är är mer än nöjda och övertygade om att just du ska hitta din speciella sommarfavorit i mat, vin eller drink.

Bokar bord gör du på 08-305620

Området och ytan är detsamma. Det är sopat och klart i manegen! Utescenen som ska intas av artister och DJs under hela sommaren återfinns där den ska och tvärs över torget hittar du den mindre utebaren. Ett bra alternativ för dig som bara önskar beställa öl. Den vanliga större baren med drinkar och allt annat vet du var den är placerad. Den hittar du till i sömnen om vi väcker dig.

X5 Music inviger uteserveringen från kl 17 med att spela sina bästa skivor! Vid kl 19 tar Victor Hvidfeldt och hans kompanjon över partajet och spelar fram till 01 om vädret tillåter.