x

Christmas Music Show
Kalmarsalen
D. 2011.10.12 Kl. 19:00

Produktionsbolaget ClassicShow Entertainment presenterar stolt en ny show CHRISTMAS MUSIC SHOW (tidigare Playing, Singing, Dancing)!

Kvällen består av flera delar. En av dem är ett uppträdande av Saint-Petersburg Pop-Symphony Radio Orchestra som kommer att underhålla dig med att spela kända korta klassiska stycken. Direkt efter kommer häpnadsväckande solosångare att ansluta sig till orkestern och sjunga välkända gamla älskade hits jullåtar och mycket mer. Därefter kommer scenen att förändras för att bana väg för en oförglömlig dansuppvisning av moderna balett med en hisnande inslag av akrobatik tillsammans med levande musik av orkestern.
Musiker som dansar till de härliga rytmerna, fantastiska soliströster, populära sånger som framförs av en 50-manna symfoniorkester och underbar balettdans, allt detta ger dig en fantastisk upplevelse av positiva känslor och underbara minnen!

VID KÖP AV BILJETTER TILL SVANSJÖN I KALMARSALEN 3/2 2012 LÄMNAS RABATT PÅ BILJETTERNA TILL CHRISTMAS MUSIC SHOW (tidigare Playing, Singing, Dancing) 10/12 OCH VICE VERSA. FÖR BOKNING: RING 0480-421010

Längd: ingen uppgift. Paus: Ja