x

Jiving Jamboree
Debaser Malmö
D. 2011.02.06 Kl. 17:00

Jiving Jamboree - en 3-dagars Rock’n Rollfestival smockfull med 50-talsmusik, dans och bilar. Europas allra hetaste akter blandat med de bästa banden trakten har att erbjuda. En tredagars danskurs, ledd av väkända Maria and Elliott, hjälper dig komma igång med Jivestegen. En bilshow med amerikanska 50&60-talsbilar tar för första gången plats i Folkets Park. Härligheten inramas av de bästa dj’s som snurrar dansgolvsjives, barhängboppers och straycatstrollers. Som grädde på moset bjuder festivalen dessutom på lifestyle shopping och styling, bil och mc pinstriping.

Thee Gravemen – ett garage rock’n roll tvåmannaband baserat i Malmö, signerade av Londons Dirty Water Records. Ett nedbantat trumset, en ylande röst och en vintage gitarr kombinerat med en ryslig scenshow garanterar att helgen får en flygande start.

Elvis on Velvet – ett nytt projekt startat av Wild Wax Combos fantastiska gitarrist André tillsammans med andra danska rock’n rollers. De spelar autentisktljudande Elvislåtar från Sun Records och tidiga RCA-åren.

Dj's Daz Trash och The Undertaker

BIL SHOW tar plats i folkets park på torsdag eftermiddag och JIVE DANSKURS är varje dag under festivalen från cirka kl 18.00 på Debaser och man kan anmäla sig via www.heptown.se eller maila mig på [email protected]