x

Jiving Jamboree
Debaser Malmö
D. 2011.03.06 Kl. 15:00

Jiving Jamboree - en 3-dagars Rock’n Rollfestival smockfull med 50-talsmusik, dans och bilar. Europas allra hetaste akter blandat med de bästa banden trakten har att erbjuda. En tredagars danskurs, ledd av väkända Maria and Elliott, hjälper dig komma igång med Jivestegen. En bilshow med amerikanska 50&60-talsbilar tar för första gången plats i Folkets Park. Härligheten inramas av de bästa dj’s som snurrar dansgolvsjives, barhängboppers och straycatstrollers. Som grädde på moset bjuder festivalen dessutom på lifestyle shopping och styling, bil och mc pinstriping.

The Camtwisters – Malmös enda Rockabillyband, uppstod ur askan av 69 Hard och Jet Black Combo. Missa inte detta sällsynta uppträdande från ett av Malmös bästa live band.

El Ray – kungarna av skandinavisk surf tillhör stjärnorna på Heptown Records! Detta välkända band från Köpenhamn har rört om i grytorna på de största festivalerna och de minsta barerna över hela Europa. Missa inte denna show på uteserveringen denna sommar. Surf’s up!

Hipbone Slim and the Kneetremblers – har under många år spelat sin bluesinspirerade rockabilly över hela världen. Bandet frontas av Sir Bald Didley på sång och gitarr, och flankerad av Bruce Brand på trummor och John 'Lard' Gibbs på bas blev de snabbt signade av Voodoo Rythm Records och släppte en ny LP med dem för några månader sedan.

Dj's Daz Trash och The Undertaker + Club MAU MAU (DK)

BIL SHOW tar plats i folkets park på torsdag eftermiddag och JIVE DANSKURS är varje dag under festivalen från cirka kl 18.00 på Debaser och man kan anmäla sig via www.heptown.se eller maila mig på [email protected]