x

The Naked & Famous
Strand, Stockholm
D. 2011.11.06 Kl. 20:00

Luger presenterar The Naked & Famous på Strand.

I ett land som ligger så långt bort man kan komma från Sverige, ett land som förmodligen är mest känt för att vara kuliss till Sagan om Ringen och inget mer, kommer ett band som med stor sannolikhet kommer få en ansenlig mängd folk att flippa genom kartboken för att sätta fingret på Australiens granne.

The Naked and Famous är det nya zeeländska ljudkollaget som ska fylla platsen mellan MGMT ”Kids”-era och Primal Scream anno 2000. Med klubbrökaren ”Young Blood”, som spatserade in på de lokala listorna i NZ och som börjat göra sig ett namn på den europeiska scenen, är de lätt värda guld. Elektroniska frakturer till beats som motionerar taktfast bakom svulstiga syntmattor ligger som en musikalisk backdrop till de två vokalisternas Alisa Xayalith och Thom Powers drömska sång.

”Passive Me, Aggressive You” heter debutalbumet och med det har de börjat flänga runt globen för att visa varför isolationen deras hemland tvingat på dem är idel good news. Hett tips är att redan nu köpa biljett för en blivande ny favorit.

Åldersgräns 18 år, 20 år i dörren.

Dörrarna öppnar 19.00 och konserten startar ca 20.00

Arrangör: www.luger.se