x

Skansros + Turboweekend
Debaser Slussen
D. 2011.20.08 Kl. 15:00

SKANSROS
Göteborg sammanfattat i text och musik. Skansros dök upp i popsverige hösten 2008 med EP:n Drömmen om Skansros. Dom fick P3-hits med låtar som Drömmen om Amerika och Vårsol. Våren 2009 släppte dom sitt självbetitlade debutalbum och efter det åkte dom ut på en omfattande turné. Sen blev det tyst om dom. Sångaren Felix Andersson flyttade till Berlin ett år, och kom hem med ett knippe nyskrivna låtar som kommer komma på deras andra album som släpps i slutet av året. Nu är första gången som de kommer spelas live i Stockholm. Förra veckan gjorde den en bejublad spelning på Jazzhuset under Way out west.

TURBOWEEKEND [DK]
Dumbland bjuder på Turboweekend - musik att lyssna på nattetid. Med Silas högtflygande sång, Morten's pumpande dansanta bas och Martins superexakta trummor. Turboweekend kombinerar den poetiska känslan med sugande suggestivta popmelodier. De har sålt ut Vega två gånger så lita på stort tryck ikväll!

LI STANLEY & SALLY KAHN
Dessa damer är galna. Li i snart framgångsrika Wild at heart och Sally med ett ett galet musikregister och humör. Senast vi såg dem i ett djbås på Debaser var sista lördagen i juli då de fick för sig att ockupera djbåset inne i DFB. Plötsligt hade de väckt liv i den oftast loungiga lokalen DFB. Vi kunde då inget annat göra än att ge dem en näve ölbiljetter och förundras. Nu blir det största golvet för dem! Och helt lagligt! Pang!