x

Armenchik in Concert
Annexet
D. 2011.21.05 Kl. 18:00

Armenchik har sjungit ända sen han var barn, idag är han en stor stjärna och i maj uppträder han live i Annexet i Stockholm!

Armen Gondrachyan
Armen Gondrachyanföddes 1980 i Jerevan, Armenien och visste redan som sjuåring att han ville gå sin fars fotspår och bli sångare. Han följde ofta med pappan då han sjöng, så också han kunde visa sin talang för alla som ville lyssna. Efter en tid började folk känna igen Armen och han fick smeknamnet "Armenchik", som är med honom än idag!

Armen och hans familj flyttade 1989 till USA. Ett par år senare var Armen med och sjöng på pappa Harpets album och efter utgivningen av detta började man på allvar förstå Armens stora talang. Med hjälp av sin pappa spelade han 1995 in sitt första album "Armen & Nor Seround" som blev en stor framgång. Armen flyttade 1998 tillbaka till Armenien för ett år och spelade då in albumet "Armen, minnen från Armenien", vilket omedelbart gjorde honom till en stjärna! Sen dess har Armen skrivit hundratals låtar, spelat in ett stort antal album och uppträtt över hela USA.

Endast direktbetalning