x

Katharina Nuttall + Ram Di Dam
Debaser Slussen
D. 2011.10.06 Kl. 22:00

Som vi längtat! Nu kommer It’s A Trap!, klubben som i vanliga fall huserar på Debaser Malmö, upp till Stockholm för ett gästspel på Slussen. I nära samarbete med amerikanska bloggen med samma namn fokuserar arrangörerna på enbart skandinavisk musik och har så gjort sedan starten 2008.

Denna gång har man haft den goda smaken att boka Katharina Nuttall till Slussen! Förvänta er en kväll fylld av fantastisk musik från Sverige, Norge, Finland, Island och Danmark. För de av er som tvivlar på upplägget kan vi hänvisa till att IAT! har tre och ett halvt år av succéartade klubbkvällar i ryggen.

IAT!-arrangörerna JNSPPLQVST och MRTNGRNDR kommer husera bakom DJ-båset ute och de har tagit med sig Big Boss Börén som tar hand om dansgolvet inne med varm hand.

KATHARINA NUTTALL
Hon är aktuell med tredje albumet ”Turn Me On”, som spelats in med hjälp av producenten Head (Massive Attack, PJ Harvey och Marianne Faithfull), och är en ohelig och oefterhärmlig blandning mellan Madrugada och just PJ Harvey, en intensiv kraft som inte lämnar någon oberörd. Live är hon en explosion som tar plats. Live är hennes riktiga forum. Med festivalspelningar i sommar är detta ett ypperligt tillfälle att se Katharina på en intim klubbscen.

RAM DI DAM
Ett av våra favoritband från Göteborg passerar Debaser Slussen på väg till Nyhetsmorgon på TV4. Vi står längst fram och tackar och bockar!

ERIKA ROSÉN
Malmöiten Erika Rosén har länge stått på listan över band att boka till Debaser i Sthlm, äntligen kom det perfekta tillfället.

OCH! Det är fri entré hela kvällen! Malmöfeeling!'

Gästdj i DFB ikväll är PSYCHO-JONES (DE)
Han har spelat på legendariska svenska klubbar som Metropolis, Vänner och Bekanta, Ace, Disco Bravo, Nightlife m.m. och är den som bokar dj-gigs i Tyskland åt svenskar som
CRISTIAN DINAMARCA, ROBERT KRUUS & INGE JOHANSSON /The( International) Noise
Conspiracy. Nu är han tillbaks för en weekend i Sthlm och han kommer blanda gammal och ny POP & TRASH a gogo! Missa inte THE RETURN OF DEN GALNA TYSKA KILLEN!

Välkomna!
IT’S A TRAP!