x

1974 Tribute to Abba- Julshow
Gävle Konserthus
D. 2011.23.11 Kl. 19:30

Världens bästa ABBA tribute band gör ett nytt gästspel i Sverige efter succén 2010 – Bandet 1974 har turnerat runt om i världen och bland annat spelat med storheter som Rod Stewart, Spice Girls, Kylie Minogue och Sir Cliff Richard. Vad passar bättre än att bjuda dina anställda på en kanonshow samtidigt som det blir trevlig samvaro?

Jultallrik & Show med 1974, världens bästa Abba-tributeband. En helkväll till ett väldigt förmånligt pris! Den här kvällen har något för alla - kvinna som man, ung som gammal. Alla klassiska hits som Dancing Queen, Take A Chance On Me och Waterloo!

”Fantastiskt bra covershow. Hela det fullsatta konserthuset förstod direkt vad det var frågan om när de två sångerskorna föreställande Agneta och Annefrid dansade in på scenen, uppbackade av ”Benny” på elpiano och ”Björn” på gitarr.

Sångerskorna dansade samspelt samtidigt som de med imponerande sångröster övertygade med förebildernas typiska melodistämmor. Det spexades en hel del med de antagna karaktärerna, och även den entusiastiska publiken drogs med i partier av de välkända låtarna. Exempelvis dansade sig åhörarna under färgglada strålkastare synkat genom hela Ring Ring.

Showen var fantastiskt bra och bidrog i alla fall för mig till att skapa rätt känsla och stämning inför helgens advent!”

- Christina Smedbakken Gävle dagblad 27 nov 2010

Konsertlängd: ca 2 tim (inkl.paus)

Arrangör: Euroentertain & lindgren Event