x

Club Kg
Debaser Medis
D. 2011.02.07 Kl. 22:00

Äntligen är det dax!!! Den nya exklusiva klubben club KG - Fester för flatjälvar och alla deras vänner bjuder på MEGAPARTY! "WE CAME TO PARTY BITCHES!". Det här är alltså Stockholms nya dirty dansklubb som är här för att ta över. Det blir extravaganza, flärd, attityd, bubbel, DANSA DANSA i alla former WE ♥ TO PARTY

På stora scen:
▼▼▼▼ FABULOUS STAR GUEST DJ ▼▼▼
▼▼▼▼▼▼▼ YRLA ▼▼▼▼▼

▼▼▼▼▼▼▼ RESIDENT DJ ▼▼▼▼▼▼
▼▼▼▼▼ KATJA GUSTAFSSON ▼▼▼▼

▼▼▼▼▼▼ ▼ WARM UP ▼▼▼▼▼▼
▼▼▼▼▼ GUNN LUNDEMO ▼▼▼▼▼
▼▼▼▼▼ RADICAL LOVE CREW▼▼▼▼
▼▼DJ JEMPA▼▼LUCY WANG▼▼7BIRDZ▼▼

▼▼▼▼STOCKHOLM ROLLER DERBY▼▼▼▼
▼▼▼▼▼ kommer och förgyller▼▼▼▼▼


GRATIS ENTRÉ FRAM TILL MIDNATT > SÅ BJUD IN ALLA ALLA ALLA SNYGGINGAR DU KÄNNER!!! WE GONNA PARTY!!!


Sverigens mest intressanta internationella dj vår älskade resident Katja Gustafsson bjuder på förföriska elektroniska tongångar som förtrollar dig på dansgolvet och vår fabulösa guest star dj för kvällen är DJ YRLA som bjuder på kommersiell- och eleKtronisk house. Radical Love Crew värmer upp och sätter stämningen så att du bara vill dansa mer och mer. I baren håller RLC uppe feststämningen på topp och bjuder på kommersiella dance tunes!!! Visuales by Per E riksson aka God Save The Queer och självklart är Stockholm Roller Derby de coolaste brudarna ever på plats och ser till att du vill bli en av dom ;), du kan köp t-shirts m.m. och kanske om du har tur vinner du en biljett till nästa derby!!

Katja Gustafsson
Ägare och grundare av club KG.
Sveriges ledande Queer Dj och festarrangör. Reser runt i Europa och djar på de främsta electro/house/techno klubbarna. Arrangerar spännande fester i Berlin, London, Köpenhamn, Malmö, Stockholm & Göteborg sedan 2002 på bl a Debaser, Södra Teatern, Inkonst, Nefertiti för att nämna några och har arrangerat klubbar som Combustion, Radical Love Crew, Rebel Grrrl, Queer Allstars, Femme-Trash, Captain Kinky Pinky, Mens Club, Stardust & HBTQ-festivalens avslutningsfest.


Gunn Lundemo
Ägare och grundare av club KG.En igenkänd gaybloggare som flitig syns ute på Stockholms kändisfester. Har ett förflutet som festarrangör sedan 2007 då hon lockade hela 3500 personer till solnahallen för en oförglömlig lyckad fest.


DJ Yrla startade sin första elektroniska klubb (Heartattack i Sthlm) när hon var såpass underårig att all alkohol fick gömmas bakom dj-båset och shottas på toaletten. Sedan dess har hon drivit klubbar och spelat i hela landet och norden, producerat mängder av egen musik och varit warm-up till bl a fantastiska Fukkk Offf, Fagget Fairys och Designer Drugs. Kommer ikväll att bjuda på tung tung tung house, techno och snuskelectro. Bas är det viktigaste livet har att erbjuda. Kom och dansa tills morgonkvisten skiljer dig åt!.