x

Royal Republic
Debaser Malmö
D. 2011.28.09 Kl. 19:00

ROYAL REPUBLIC SPELAR I STOCKHOLM OCH MALMÖ I HÖST!

Det har gått fort för Malmöbaserade Royal Republic. Med sitt debutalbum ”We Are The Royal” från 2010 har de vunnit en massa priser, slagit radiorekord och nu börjar ”det hända” även utanför Sveriges gränser. I höst gör de två spelningar här hemma.
Den 28 september spelar de på Debaser Malmö och dagen efter gör de sin första headline-spelning i Stockholm hittills, på Debaser Slussen. Biljetterna släpps på torsdag den 19 maj kl 10.00.

De startade i slutet av 2007. I början av 2010 kom debutalbumet ”We Are The Royal”. Ett album som genererade i fyra st singelsläpp under samma år med tillhörande musikvideor, varav tre är regisserade av självaste Bingo Rimér. Låtarna ”All Because Of You”, ”Tommy-Gun”, ”Full Steam Spacemachine” samt ”Underwear” gjorde att Royal Republic vann pris på Bandit Rock Awards som det mest spelade bandet på Bandit Radio under hela 2010.

På samma gala var de nominerade till pris för ”Bästa svenska grupp”, ”Bästa svenska liveakt” och ”Bästa svenska skiva”. Till detta kan man addera en nominering i P3 Guld-kategorin ”Årets nykomling”. Priser i all ära, men det är via sina livespelningar de har fått ett rykte om sig att vara helt fantastiska. Och det stämmer. Så, vi ses på Debaser i höst!

Klubben Beggars Banquet spelar skivor.

Biljetter släpps torsdag 19 maj kl 10.