x

Thomas Di Leva
Conventum Kongress
D. 2011.01.10 Kl. 19:30

Thomas Di Leva till Conventum i höst

Efter vårens succé med flertalet utsålda hus på sin omfattande konserthusturné är det nu klart att Thomas Di Leva fortsätter turnéra i höst, och gör ett stopp på Conventum kongress Lördagen den 1:a oktober.

TV-serien "Så mycket bättre" där Thomas Di Leva och sex andra svenska artister medverkade och tolkade varandras låtar blev genast en tittarsuccé och turnén under våren 2011 har varit mycket uppskattad både hos äldre Di Leva-fans, men också för många nya ansikten i publiken som i och med ”Så Mycket Bättre” fastnat för Di Levas personlighet och musik.

Under våren släpptes ett nytt studioalbum ”Hjärtat Vinner Alltid” med nyskrivna låtar på svenska. Ett album som enligt Tomas handlar om
att besegra sina rädslor och våga leva fullt ut. Thomas Di Leva’s genombrottsalbum ”Vem Ska Jag Tro På” släpptes redan 1987 och han har sedan dess varit en av landets mest egensinniga artister, som aldrig gjort avkall på sin musikaliska vision. Upplev Thomas Di Leva på scen 2011, du kommer inte att bli besviken!

Meny: Pancopanerad gösfilé med murkelsås och sparrissallad samt tryffelpuré Lime pannacotta med hjortronmylta och biscotti