x

Millionyoung + Sounds of Nonno + Kalter + Track Suit Aka the Vatican
Debaser Malmö
D. 2011.13.07 Kl. 17:00

Skivbolaget Jämmerdosa presenterar en symfoni av utmanande pop och hjärttechno under två kvällar i sommar på Debaser.

Millionyoung (US)
Mike Diaz kommer från Florida, men skulle lika gärna kunna ha hemadress Göteborg. Så mycket sorg, rymd och sjö ryms nämligen i hans sånger. Live med band.

Sounds of Nonno (STO)
När Stockholmsbandet Sound of Nonno blev recenserade i The Guardian för deras senaste release, The Crush, kallades de för "a stunning mix of intricately programmed beats and bleeps that jerk and jolt in all the right places, the childlike vocals lending it a sweet pop edge". Vi kunde inte sagt det bättre själva. SoN leverar arenaalectro av högsta rang blandat med utmande pop. Föreställ er en uppsnabbad version av band som M83, Telefon Tel Aviv & Röyksopp så är ni är ni på rätt spår.


Kalter (MMA)
Joakim Eriksson är lite av en veteran på scen och har tidigare jobbat bland annat som musikproducent samt även varit en stor del av maskineriet i popbandet SOM. Hans nya pseudonym Kalter speglar en dramatisk och narrativ elektronisk resa genom kalla skandinaviska skogar och fjärran belagda tundror.


Track Suit aka The Vatican (GOT)
Erik Wirkensjö har varit namnet på allas läppar i Göteborg det senaste åren. Från att ha bokat flera internationella djstjärnor till sin klubb Fix Up till att nån dedikera mer till till att själv skapa musik med hjälp av hutlösa mängder kaffe och lasrar verkar det inte finnas något stopp för den här maskinen. Toktight och blytugnt brukar vara ledorden när Erik bjuder upp till dans.

Resident DJs: Kalter, SHEASHEASHEA & Åbäke