x

Sonic Rock Circus
Klubben, Stockholm (Fryshuset)
D. 2011.12.11 Kl. 18:30

Klara band

THE RESISTANCE

CORRODED

LILLASYSTER

SOREPTIONTHE RESISTANCENya supergruppen med Jesper Strömblad och Glenn Ljungström från In Flames bl.a. Ingen vet hur dom låter ännu men alla har en aning. Många gissar på rak döds utan krusiduller. Stenhårt blir det garanterat. Missa inte ett av bandets första gig.Medlemmar:

Marco Aro (FACE DOWN, ex-THE HAUNTED) - sång

Jesper Strömblad (ex-IN FLAMES, DIMENSION ZERO) - gitarr

Glenn Ljungström (ex-IN FLAMES, DIMENSION ZERO) - gitarr

Alex Losbäck Holstad (ex-DESPITE, DECAMERON, CARDINAL SIN) - bas

Chris Barkensjö (CARNAL FORGE, GODSIC, ex-GRAVE) - trummorhttp://www.facebook.com/theresistancesweCORRODEDSveriges nästa Tunga Rockexport är nu ett faktum när Svenska CORRODED gör temat till EA-världsspelet BattlefieldPlay4Free. Låten "Age Of Rage gick direkt in på 1:a platsen på Itunes och spelas flitigt på p3 just nu. CORRODED blev kända för svenska folket när Tv4 handplockade deras debutsingel "Time and again" till reklamfilmen för Expedition Robinson.http://www.facebook.com/corrodedsweden

http://battlefield.play4free.com/en/LILLASYSTERSenaste singeln "Så Jävla Bra" har snurrat friskt på Radio Bandit hela sommaren, och är en av de absolut mest spelade låtarna på kanalen den senaste tiden.LILLASYSTER - sprungna ur kultbandet LOK - och kanske mest kända för sin cover på Rihanna's "Umbrella", har tagit ett nytt stadigt grepp om den svenska hardcorepubliken med den nya singeln. "Så Jävla Bra". Den gick också direkt in på 10 i topp på Itunes, och förutom Radio Bandit så har även P3 låten på sin playlist.
På Spotify har nya låten sedan länge gått om nyss nämnda monster-hiten "Umbrella", och har inte mindre än 600.000 lyssningar sedan släppet i maj.Nya albumet släpps på Ninetone Records i mitten av oktober, och visar upp både en ännu hårdare, men också en "hittigare" sida av LILLASYSTER, med en attityd och ett sväng få svenska band kan tävla med.
Lillasyster gör i år den officiella Frölunda-låten "Till Scandinavium" för säsongen 2011-2012. Låten kommer spelas vid varje hemmamatch när spelarna äntrar isen.(Producent-Mats från omåttligt populära Morrongänget i Mix Megapol är med och sjunger på refrängen)SOREPTIONEtt av "Black Dahlia Murders" favoritdödsband SOREPTION kommer till Sonic Rock Circushttp://www.facebook.se/soreptionStentight och överdrivet teknisk och svängig Dödsmetall där låtarna fortfarande står i fokus.
Norrlands nya tekniska dödskungar har redan slagit den tyngre metalvärlden med häpnad.
Spelade i somras på Getaway Rock Festival i Gävle och gjorde också ett bejublat framträdande på
Neurotic Death Fest i Holland.
Debut-Ep´n kom 2008 och blev hyllade redan då av Världens metalpress.
Med Albumet "Deterioration Of Minds" levde de upp till de högt uppskruvade förväntningarna
och presenterade döds i samma liga som Meshuggah, Decapitated och The Faceless.
Tight , svårt, halsbrytande och svängigt. De Levererar live det dom lovar på skiva !!


Uppskrivna av Terrorizer och Metal Hammer som det nästa stora
bandet inom dödsmetallen.