x

Sarah Dawn Finer - Winterland
Idunteatern Umeå
D. 2011.09.12 Kl. 19:30

Tillsammans med utvalda musiker framför en av Sveriges bästa sångerskor Sarah Dawn Finer låtarna från sitt guldsäljande och hyllade album ”Winterland” live i en personlig och stämningsfull julkonsert. Sarah bjuder på sina tolkningar av låtar som symboliserar jul och vinter för henne. Traditionella amerikanska och engelska julsånger blandas med nya modernare klassiker från bland andra Joni Mitchell, Prince och Ron Sexsmith.

Sarahs skiva ”Winterland” släpptes julen 2010 och innehåller en fantastisk samling klassiska låtar som förknippas med jul och vinter, men också några som kan njutas vid andra tillfällen på året. I början på december framförde Sarah låtarna live på Hamburger Börs i Stockholm i en konsert som fick lysande recensioner.

” Julkonsert som vågar visa vemod … Helt utan hurtig bjällerklang och med flera jullåtar som egentligen inte är jullåtar alls skapar Sarah Dawn Finer en vinterkonsert som är alldeles, alldeles underbar.”

Aftonbladet, 4 plus

”Lagom högtidligt, lätt svängigt och högtidslåtar som inte är uttjatade. Sarah Dawn Finer ger en väldigt fin julklapp till sig själv. … Jag vet inte vad man kan begära mer av en julkonsert.”

Expressen, 4 getingar

” Jag är ganska säker på att varken I’ll be home for Christmas, Have yourself a merry little Christmas eller The Christmas song kan få ett bättre och mer kärleksfullt framförande på en svensk scen” Svenska Dagbladet

Längd cirka 1,5 tim (ingen paus)

www.blixten.se kan du läsa mer om Sarah Dawn Finer och anmäla dig till vårt nyhetsbrev om du vill få specialerbjudanden och förhandsinfo!