x

Vit Päls
Debaser Malmö
D. 2011.15.06 Kl. 17:00

Vit Päls. Live är nog bandet ett av de bättre som finns att se på en scen. Rusigt, charmigt och brilliant. Det handlar om svensk pop som går rakt in i våra hjärtan, vars personlighet och skevhet inte liknar något annat just nu. Den får oss att känna hopp, hur brusiga och svajiga inspelningarna än må vara. Och om du ger den en chans kan den vara svårt beroendeframkallande.

De gånger innan bandet spelat på Debaser har det varit oerhört svettigt, stampigt och fnissigt. Nu kör vi igen. Länge leve Vit Päls!

På dansgolvet har vi bjudit in Michaela & Martin (Konstpretton) som kommer att spela indiepop, postpunk och elektronisk pop att dansa till hela natten. När de inte spelar skivor driver de kulturhubben Konstpretton.se, anordnar quiz och konsumerar kultur. Se deras spotifylista på länk!

Simon the Demon (Distortion, Dead End, Sweden Rock Magazine) plus DJ Damien Dahlberg spelar skön rock på uteserveringen - Grand Funk Railroad, Pink Floyd, Genesis, Black Oak Arkansas, Blue Oyster Cult, Deep Purple, Rainbow, gammal ZZ Top och Alice Cooper.