x

Plats På Scen!
Boulevardteatern
D. 2011.11.06 Kl. 18:00

Saga Fylkesson gör Plats på scen! på Boulevardteatern för
en rad lovande musiker och en uppmärksammad poet
- ett tillfälle du inte vill missa!

Följande artister uppträder under kvällen

Eric Fylkeson
http://www.svd.se/kultur/litteratur/laddat-med-stranghet_6186123.svd
Mytomspunnen poet som numer är bosatt i silverstaden Sala, men som växelvis håller till i vampyrorten Blackeberg. På 70-talet drev han tillsammans med Öijer och Söder poesigruppen Vesuvius. Är ofta omtalad som en av Sveriges bäste livepoeter. Chansen att se Eric uppträda kommer inte dagligen, då han idag även arbetar inom politiken och som lärare.


Love Stenström-Varg
http://www.myspace.com/561333108
Jag är en ung artist och ung menar jag verkligen, ty jag klämmer fortfarande finnar framför badrumsspegeln. Jag kan inte låta bli att roas av min egen djupsinnighet och rentav dystopiska musik. Dock ödslar jag sällan tid och tankar på universums rörelse och oändlighet, eller om Gud finns. Jag är en sån som kan multiplikationstabellen, men skiter i den rent ut sagt.

Jenny Hansen
http://www.facebook.com/jennyhansenmusic
Inspirerad av sagor, realism och konsten att flyga berättar Jennys musik historier om sant och falskt, dag och natt, kärlek och hat.

Linus Ackers
www.myspace.com/linusackers
Göteborgare som flydde västkusten tillsammans med sin ständiga följeslagare gitarren för tio år sedan. Har sedan dess lyssnat på Håkan Hellström och skrivit låtar. Musiken är enkelt uppbyggd med glada melodier och tydliga refränger.

Delory
http://www.myspace.com/delorymusic
Back in the days in a green park behind an old oak, a guy named Chris Delory lived. And to make a long story short; We kick ass so hard that you wont be able to sit down for a week after hearing us live.

Gustaf Jonshult
Totalt opretentiös artist vars låtar går rakt in i hjärtat och det är en fröjd att höra honom sjunga. Ingen lämnas oberörd.

Thomas Weibenfalk
Singer/songwriter på svenska där texterna är centrala i musiken. Hans genre har tidigare kunnat förknippas med flera av våra största artister, men han har idag funnit sin egna röst - och han gör det så bra.

Juni Saga Fylkeson
Kvällens konferencier, som ägnar en stor del av sin tid åt teater och skrivande. Inspirerad av Island började hon skriva lyrik för två år sedan, och uppträder på diverse öppna scener. Idag skriver hon även dramatik.