x

Battlekat
Debaser Slussen
D. 2011.30.07 Kl. 15:00

Hoj Hoj! Oj Oj! Sista lördagen i juli närmar sig! Vi laddar större än någonsin denna sommaren. Allt för er! Vi bjuder på ett band som reste sig ut hemlighetsmakeri, en överraskande poppärla och några av Stockholms bästa och festligaste djs. Varsågod!

▲ BATTLEKAT [LIVE]
▲ ADVENTURE OF [LIVE]
▲ MAYKA [DJ]
▲ BABA SONIC [DJ]
▲ LOADED DJS [DJ]
▲ ROBOB [DJ]
▲ GUSTAF BOFÄLT [DJ]
▲ TOM CEHLIN MAGNUSSON [DJ]

● BATTLEKAT
Tidigare under det kryptiska namnet Just A Number 05272011, numer under det betydligt enklare Battlekat, har denna danska electronica-orkester redan skaffat sig ett rykte i de rätta kretsarna. Världens bästa webmagasin Pitchfork har tex hunnit hylla detta skandinaviska electro-pop hopp. Den 30 juli, ungefär en månad efter att de spelat på årets upplaga av Roskilde festivalen, besöker de Debaser Slussen.

● ADVENTURE OF
"Adventure Of är efterfesten som spårat ur, din eviga dröm till det fria och otvungna. Glädjande nog medverkar både kaftan och jeansjacka, huvudnickar och spontana hopp rakt upp i luften. Rent scenografiskt krockar det storslagna i TSOOL med bob hund, Vapnet med Queen."- musik enligt Jerry.

Adventure Of är de eviga drömmarna om att vara fri och aldrig ha några måsten. Genom att bygga ett sådant starkt band till musiken så att alla toner spelar mer roll än sin förstfödde så skapar Adventure of en sinnesstämmning som endast kan jämföras med religion.

I sommar kommer religionen ta plats på Debasers scen. Relgionen som ni aldrig har åskådat. Den nya vågen som ska sätta musiken i förarsätet och förändra allt.Det är stora ord att behandla för ett så litet med ändå så stort band, Adventure of lever för sin tro och hoppas förmedla känslan.

● MAYKA
Från New Yorks Greenhouse och Empire Hotel Rooftop Bar i New Delhis Club NYX till många av Sveriges bästa klubbar har Mayka redan några tunga klubb och festival-namnen i hennes bagage - F12, Berns, Spy Bar, Debaser, WESC händelser, 25 HR Party People, Arvikafestivalen, Way Out West, Pride. Mayka spelar en dynamisk blandning av electro, indie disco, dutch house, moombathon, balkan och bollywood house.

● ROBOB
Robin Lindqvist har tidigare spelat med namn som Erol Alkan, Skrillex, Don Rimini m.fl. Stor kärlek för ljuvlig disco och smutsig techno. Allt detta kommer tydligt fram på hans briljanta SBC SUMMER SESSIONS 2011. Han bloggar även på omåttligt populära bloggen stockholmbeatconnection.co​m

BABA SONIC
Stockholmsinstitutionen och nyfyllda 10-åringen Baba Sonic kommer denna lönelördag att gästa oss på stora dansgolvet. Vi känner ingen som har en sån fingertoppskänsla när det gäller dansgolvhits som Peter "Baba Sonic" Lavfors. Sjung upp ordentligt, fukta strupen. Pang!