x

Ladyfest Just Wanna Have Fun
Debaser Malmö
D. 2011.30.08 Kl. 17:00

Ladyfest Malmö intar Debasers uteservering tre lönetisdagar denna ljuva sommar: 28 juni, 26 juli och 30 augusti. Vi spelar världens bästa ladymusik hela kvällarna och har dessutom bokat finfina akustiska akter för att göra sommarnätterna ännu mer magiska. Mer info om det och andra överraskningar kommer på ladyfest.se/malmo och på vår Facebooksida http://www.facebook.com/ladyfestmalmo. Kom och dansa, sjung och ha kul med oss!. Datum: 28 JUNI, 26 JULI, 30 AUG.

To All My Friends
Sitta-på-veranden-i-gungstolen-musik. Ja, så skulle man kunna beskriva To All My Friends musik. Frida Alkestrand och Tove Möller spelar jazz och soulinfluerad gullig folkindiepop med dragspel, gitarr , melodica och banjo. Det självbetitlade albumet släpptes förra året och låtarna handlar om relationer, djur, rädsla, berg och känslan av att alltid vara på väg nånstans. Det är mycket bra. Lyssna själva:

Lost Summer Kitten
Lund-duon som funnit i olika konstellationer sedan 6 år tillbaka och spelat på såväl Emmaboda som Hultsfred. Nu består de av Amanda Nordin och Matilda Hjärtstam. Det är fina melankoliska downtempo-indiepoplåtar med gitarrer och körsång och senast har även nya snabba, tralligt glatta låtar tillkommit. Senaste EPn “Not another sad song” släpptes på kassett i februari och innehåller recept på drömkakor och en påse te, bara det.