x
Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers
Ericsson Globe
D. 2011.12.10 Kl. 19:30

RED HOT CHILI PEPPERS KOMMER TILL ERICSSON GLOBE!

Red Hot Chilli Peppers är sångaren Anthony Kiedis, bassisten Flea, trummisen Chad Smith och gitarristen Josh Klinghoffer. Med nästan 30 år som band på nacken, och som ett av de viktigaste och största rockbanden i rockhistorien, har Red Hot Chili Peppers de senaste decennierna frälst fans över hela världen, i alla läger, med sin säregna blandning av psykadelsik rock, punk och funk. Nu är de äntligen tillbaka med sitt efterlängtade tionde studioalbum I’m With You som släpps den 31 augusti i år.

Albumet spelades in på East West hemma i Los Angeles och Shangri-La I Malibu. Producenten är ingen mindre än Rick Rubin som har arbetat tillsammans med bandet på fem av deras tidigare succéalbum; Stadium Arcadium (2006), By The Way (2002), Californication (1999), One Hot Minute (1995) och Blood Sugar Sex Magik (1991).

I’m With You är bandets första nya album sedan dubbelalbumet Stadium Arcadium som gick rätt in på första placeringen på albumlistan i över 28 länder. Det var bandets första #1 album i hemlandet. Albumet innehöll tre moderna rockklassiker Dani California, Tell Me Baby och Snow (Hey Oh). Detta följdes av en världsturné år 2007 där miljontals fans världen över fick se bandet i en sprakande live-show. Den utsålda arenaturnén nådde Europa, Nord-Amerika och Japan.

Nu är det alltså dags igen, och vi kan meddela att inte bara Europa prickas in igen, utan även Sverige, och Stockholm! Med nytt album i rockärmen kommer självaste Red Hot Chili Peppers, två kvällar i rad, bjuda Sverige på en oförglömlig konsertupplevelse i Ericsson Globe Arena. Det kan vi garantera att ni inte vill missa!

Njut av Red Hot Chili Peppers samtidigt som du avnjuter en god middag i vår Arenarestaurang. Arenarestaurangen är belägen på kortsidan mitt emot scenen.
Arenarestaurangsbiljetten gäller endast i kombination med bordsreservation, ring 08-686 63 40 eller Skicka e-mail


Förband är Femi Kuti.

I samarbete med Shake My World har vi på det är evenemanget WarmUp med Singelmingel. Två timmar innan evenemanget börjar öppnar vi dörrarna och bjuder in dig att mingla med andra singlar och komma i rätt stämning. Du kan också njuta av en god bit mat, en kall öl eller annan svalkande dryck. Allt du behöver göra är att köpa en biljett till evenemanget i valfri kategori via ordinarie biljettbokning och sedan reservera din singelmingel-biljett på www.shakemyworld.com/event/default.aspx?id=5703 Singelmingel-biljetten är utan extra kostnad.

Max 8 biljetter per kund.

Åldersgräns 13 år.

Endast direktbetalning.