x

Summersault + the Lost Crew + Kilroy
Debaser Malmö
D. 2011.27.08 Kl. 17:00

Tiden flyger förbi i rasande fart när man har så skoj som vi har på
vår kära popklubb Summersault. 27 Augusti slår vi upp portarna för sista gången sommaren 2011 och bjuder på en hejdundrande avslutningsfest.
På utomhuscenen har vi äran att presentera 60's inspirerade popbandet Kilroy (ca kl.21)
Huvudband för kvällen är malmös senaste tillskott på indiepopfronten - The Lost Crew ( ca 23.30 )
I trädgården regerar karaokekungen Jacob Lind med sin specialkomponerade indiekaraoke-lista ( ca kl.20-21). Passa på och sjung av er ordentligt. Dessutom är det rundpingis på uteserveringen hela kvällen. Gäst-djs för kvällen är Marcus & Johanna från klubb Flipside. De kommer att skruva upp stämningen från hula-djbåset med sin tokigt dansanta Pop, Psych & Freak Beat. Inomhus tar DJ Kick-It & All-ice hand om alla spakar och rattar och skapar en fabulös dansfest för oss alla med sina melodiösa popdängor från fem decennier.

The Lost Crew
Som en sommarbris söderifrån sveper de luftiga och dansanta tonerna in. Det är frankofili, engelsk postpunk med en nypa svenskt vemod. Alltid elegant och alltid dansant.
Som ett vaccin mot det alldagliga och tristessen bjuder The Lost Crew upp till eskapism. Bandmedlemmarna figurerar i olika musikaliska projekt, men har i The Lost Crew förenats kring intresset för hav, luft och dans och däri funnit varandra.
Med en intensitet från din vackraste dröm kommer de lämna ett bestående avtryck i ditt sommarhjärta.
The Lost Crew gör sin andra Malmöspelning efter att främst ha spelat i Tyskland och Danmark. Till hösten är en ep planerad och redan idag kan du njuta av videon till debutsingeln Make it. Snör på dig seglarskorna och dansa med de brunbrända benen till denna fluffiga, eleganta popmusik.

Kilroy
"Jesus mättade tiotusen hungriga människor med tre bröd och två fiskar,endast fem man starka på scen verkar Kilroy äga samma gudomliga förmåga att få minst lika många människor att dansa.Hemligheten ligger inte i att fuskigt dryga ut fisksoppan med tiotusenliter vatten, likaså bygger receptet på rock á la Kilroy på ett snillrikthopkok av svettiga djungeltrummor och lika delar distinkt garagekänning och underfundig soulglädje - en delikat rätt helt enligt skivtallriksmodellen som de flesta finner svår att motstå!Är inte detta nog anledning till att varje chans att se Kilroy blir värd att ta, tänk då på att alla du känner ändå kommer att vara där."