x
Entombed

Entombed
Debaser Malmö
D. 2011.10.09 Kl. 19:00

Kärt barn har många namn har vi hört! I sommar drar vi igång Klubb Meadow (ex. High Gear och Jeans&Boots) igen! Det var snart ett år sen sist och vi är taggade till tusen. Vi kommer att under tre datum i sommar erbjuda er en lavinartad flod av rockmusik. De tre musketörerna Dj Death, Dj Slaughter och DJ Undertaker kommer att på dansgolvet bjuda er på konstant sväng från 50-, 60- och 70 talet blandat med soul och funk. Utomhus experimenterar vi lite mer och bjuder på allt från jazz till dödsmetall.

Vi hälsar er ödmjukast välkomna till Klubb Meadow och hoppas att vi tillsammans ska njuta av bra musik, bra band, god öl och skön atmosfär!

De behöver väl egentligen ingen presentation som det brukar heta. Entombed är kanske det allra viktigaste och mest tongivande bandet från Skandinavien inom death metal och death ´n`roll. Sedan slutet av 80-talet har bandet genom årens lopp inspirerat ett antal stora band världen över, samt gett oss band som tex The Hellacopters från den allra finaste gamla upplagan som bestod av Uffe, Alex, Petrov och Nicke. Sedan 2006 består Entombed av, en av grundarna gitarristen Alex Hellid, bassisten Nico Elgstrand, trummisen Olle Dahlstedt och den dynamiske sångaren L-G Petrov. Sedan debuten har det blivit åtta studioalbum, varav det senaste ”Serpent Saints” släpptes 2007, och efter ca 20 år i branschen är de fortfarande ett utav de allra mest respektingivande banden vi har inom svensk hård musik.

Support denna kväll är Switch Opens (före detta Fingerspitzengefuhl.)