x

Veronica Maggio
Garden
D. 2011.10.09 Kl. 21:00

- För, Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där...

Veronica Maggio är en av Sveriges just nu hetaste och hyllade artister. Hon dominerar topplistorna fullständigt med sitt senaste album ”Satan i Gatan”.

Första singeln ”Jag kommer” blev en massiv hit på radio i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Albumet gick direkt upp i toppen på försäljningslistan när den släpptes i vår och har redan sålt platina. Samtliga elva albumspår låg veckan efter släppet på topp 30 på singellistan, någon ingen annan artist lyckats med tidigare. Efter succén med ”Jag Kommer” släpper nu Veronica sin nya singel – ”Välkommen In”.

Albumet ”Satan i Gatan” är skrivet och producerat tillsammans med Christian Walz där även Markus Krunegård medverkar som låtskrivare. Under ett knappt år har Veronica Maggio och Christian Walz skrivit och spelat in elva nya låtar. De handlar bland annat om sprucken kärlek, förlorad vänskap och känslan då man lämnar klubben och vandrar hem i natten med nytt sällskap.

"Veronica Maggios nya är ett mästerverk. Hon är personligare, sjunger bättre än någonsin, det finns inte ett dåligt eller onödigt spår."
DN, betyg 5 av 5

"Har alla förutsättningar att bli en svensk popklassiker, mina ögon tåras till ”Mitt hjärta blöder”
SvD, betyg 5 av 6


Förfest med DJ från klockan 19, konsert klockan 21

Åldersgräns 13 år.

Ståplats

Konsertlängd ca: 1,5 h