x

Machine Head + Bring Me the Horizon, Devildriver & Darkest Hour
Arenan, Fryshuset
D. 2011.03.11 Kl. 18:30

När Machine Head släppte debuten ”Burn My Eyes” 1994 var det länge ett av Roadrunner Records mest säljande album och tidningen Metal Hammer utsåg det till ett av 90-talets viktigaste album. Efter det har bandet turnerat runt hela världen med bland andra Metallica och Slipknot. Det senaste albumet, ”The Blackening” från 2007, tilldelades högsta betyg världen över och följdes av en tre år lång världsturné.

I september är de äntligen tillbaka med ett nytt album. Detta ser vi fram emot enormt mycket liksom det faktum att de ett bara ett par månader senare alltså står på en svensk scen igen.

Som om detta inte vore skäl nog att springa till biljettkassan på måndag så kommer även brittiska Bring Me The Horizon entra scenen denna kväll. På bara några år har de blivit en av de främsta krafterna för världens moderna metalscen. De har närmast blivit ett fenomen, som fått en ny generation att falla för den brutala musiken. Nu är de aktuella med sin tredje platta med den nätta titeln "There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret" som toppat listorna i flera länder. Precis som förra skivan spelades den in i Göteborg tillsammans med producenten Fredrik Nordström, känd för sitt arbete med bland annat In Flames.

Till detta adderar vi amerikanska heavy metal-kungarna i Devildriver samt death metal-bandet från Washington D.C. Darkest Hour!

Inte så tråkig kväll om man gillar metal av världsklass. Ses en torsdag i novembermörkret!


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 375 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud, dock uthämtning.

Show ca kl 18.30
Insläpp kl 18.00

Arrangör: www.livenation.se