x

Way Out West 2011 - Lördagsbiljett
Slottsskogen
D. 2011.13.08 Kl. 12:00

LUGER I SAMARBETE MED TELIA PRESENTERAR

WAY OUT WEST 2011

Det går fort, snart är det dags för vårskriket och att åter flytta ut i björngrottan aka Slottsskogen. Snart öppnas dörrarna och decibelen gör sitt med mage och tanke, forsen frustar och knektarna står för dörren. Fan vad vi är stolta över Way Out West, vi är stolta över Er som besöker Way Out West – det är Ni som gör festivalen till vad den är.

Vi är nu inne på det 5:e året. Vi gör en festival som vi själva vill gå på, bokar artister vi själva vill se och för fram miljö och hjärta som en essentiell del. Det ska vara bekvämt och du ska själv få göra valen om att gå ut och brinna upp i natten eller duna in i den nybäddade sängen. Nu är det dags för ny dag, nytt skrik. Bättre kan vi.


Mer info: www.wayoutwest.se

Max 4 biljetter/person

- - -
Biljetterna kostar 995 SEK (inklusive serviceavgift) för vuxna och 870 SEK (inklusive serviceavgift) för ungdomar mellan 13 och 18 år (endast för dem som fyllt 13 år och fyller 18 efter 13 augusti 2011).
1-dagars biljetten för dig som är över 18 år gäller även till Stay Out West (alla klubbar) samma dag som du besöker WOW(i mån av plats).

Observera att det är 13-årsgräns på festivalen. Gäller även småbarn/spädbarn. Detta på grund av myndigheters riktlinjer om ljudnivåer.

OBS! Ingen försäljning via ATG-ombud, dock uthämtning.

- - -

Om Stay Out West
Klubbschemat börjar på torsdagen 11 augusti och avslutas lördag kväll den 13e (eller snarare söndag morgon den 14e). Klubbartisterna spelar inte på festivalområdet i Slottsskogen. De spelar på olika ställen i stan. Vi meddelar senare vilka. Festivalpasset gäller som inträde till klubbarna endast i mån av plats. Många av klubbarna kommer att bli fulla, och då kan man inte komma in även om man har festivalpass. Du måste ha festivalarmband för att komma in på klubbarna, biljett fungerar inte som entré.

Inga separata biljetter kommer att säljas till klubbarna, varken förköp eller i dörren. 18-årsgräns på alla klubbar.

För information angående VIP-paket kontakta VIP Experience på 08 665 0165 eller [email protected]