x
In Flames

In Flames
Hovet
D. 2011.18.11 Kl. 18:45

Vi kan nu äntligen bekräfta att Sveriges absolut största och bästa metalband genom tiderna, In Flames, gör två headline-spelningar i Sverige i höst! De har nyligen släppt sitt hyllade tionde album ”Sounds of a Playground Fading” och i lördags kväll bjöd de den svenska publiken på Sonisphere-festivalen på en helt galet bra urladdning från stora scenen.

Den 18 november står de på Hovets scen i Hovet. Med sig har de inga mindre än Trivium, Ghost, Rise to Remain och Insense.

In Flames har brunnit med lika stark och stolt låga sedan starten 1990 och bandet är nu Nordens och en av världens största metalakter. In Flames har sålt nära 3 miljoner skivor och tagit emot säckvis med utmärkelser.

I juni släpptes deras tionde album ”Sounds of a Playground Fading” och lovorden fortsätter. Albumet har klättrat högt på listorna världen över, och gick bl.a. in direkt på tyska albumlistans förstaplats. Och när de i lördags bjöd en storpublik på Söderstadion på något de aldrig kommer glömma bevisade de att de är ett av världens bästa metalband, inte bara på skiva, utan även på scen. Senast de gjorde egna headline-spelningar i Sverige var 2009 då över 20.000 In Flames-fans såg de tre spelnigarna.

Denna gång har de dessutom med sig det amerikanska heavy metal-bandet Trivium, svenska heavy-metal-kungarna i Ghost, metalcore-bandet från London Rise to Remain och norska Insense.

OBS! Ändrade tider! Första band står på scen redan klockan 18.45 och dörrar öppnar 18.30.

Detta kommer bli stort!

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!