x

Bedroom Eyes
Debaser Slussen
D. 2011.13.08 Kl. 15:00

Den här lördagen blir en kväll som man inte glömmer i första taget. Fredrik Asplund (BREATHLESS, LOVELESS, 100%, FEMME FATALE) och Johan Risberg (HEIMAT, trummis i skivaktuella HELL ON WHEELS) tar över Debaser Slussens uteservering, scen och dansgolv för en kväll.

I uteserveringens dj-bås hittar vi ett av Sveriges bästa band någonsin: bob hund. Som om deras imponerande back catalog inte skulle räcka har de precis släppt en ny skiva som har fått ett välförtjänt varmt mottagande av både kritiker och publik. När de här grabbarna väljer musik kan ni räkna med en eklektisk blandning av känt och okänt, elektroniskt och rockigt. Oväntat och alltid bra!

bob hund får sällskap i dj-båstet på uteserveringen av Sophie Rimheden, Sveriges egen elektronicadrottning. Ni har givetvis hört flera av hennes låtar på P3 och stans dansgolv. När hon dj:ar är det både indiepop och elektroniska tongångar som hörs.

Sen ställer sig hajpade popundret BEDROOM EYES på scen inomhus. Han kommer att förföra er med sin vackra indiepop som har hyllats av bl.a. tidningen Rolling Stone.

Före och efter spelningen är det arrangörerna Fredrik och Johan som tar hand om dansgolvet inomhus. Ni vet att det blir en bred och dansant blandning av indie och electro. Förvänta er vackra ljud från artister som Daft Punk, Sonic Youth, The Kinks, The Raveonettes, M.I.A., The Strokes, Kraftwerk, Holy Fuck, Håkan Hellström, MGMT, Broder Daniel och mycket, mycket annat.

Vi ses!