x

Beggars Banquet - Crystal Caravan + the Brimstone Days
Debaser Malmö
D. 2011.12.08 Kl. 17:00

Rockklubben har återigen gjort två hårda och fina bokningar;

CRYSTAL CARAVAN:

Kvällens huvudakt. För er som inte känner till detta sjumannaband från Umeå kan det berättas att de funnits sedan 2002, men i sin nuvarande form har de existerat sedan 2006. De har släppt två starka album, varav det senaste kom ut förra året och fick älskare av klassisk rock'n'roll att verkligen inse vilken kraft bandet besitter. Det brukar skämtsamt sägas att Crystal Caravan står med ena foten i 60-talsrocken och andra foten på månen. Har man sett dem live förstår man att det finns viss substans i detta påstående, för det är på scenen bandet kommer till sin fulla rätt och vi kan lova er en konsert ni inte kommer att glömma i första taget.

THE BRIMSTONE DAYS:

Kvällens supportband. Denna trio från Malmö behöver väl knappast någon presentation? Om du gillar klassisk rock/powerpop med en rejäl skopa groove i botten lär du ha sovit under en sten det senaste året ifall du missat detta gäng. De har genom hårt arbete, härlig attityd och en sällsynt känsla för melodier skapat sig ett namn och när debutalbumet släpptes förra året lät de positiva reaktionerna inte vänta på sig. Med mycket kärlek och dans har de utlovat att värma upp er rejält med sina svängiga och fullständigt oemotståndliga låtar.

Kvällens gäst-DJ:s är knappast några okända namn för Malmös klubbrävar och nattsuddare... Vi har nämligen den stora glädjen att presentera Kubista och Bastiano som länge drivit Klubb Night Beat - en institution på anrika KB! De två senaste Nyårsnätterna har vi haft äran att gästa Vinylbaren på deras klubb, så nu är det äntligen dags för dem att gästa oss! Rock, soul, lite pop och säkerligen en och annan punkdänga kan vi garantera att de kommer att bjuda på. Ni som väljer uteserveringen kommer verkligen att få uppleva innebörden av ordet sväng - enjoy!