x

The War On Drugs - Freaks n' Geeks 3-årsjubileum
Debaser Malmö
D. 2011.22.09 Kl. 19:00

I snart tre år har Freaks N Geeks huserat i Debaser Malmös lokaler. Vi började med att boka CFTPA och fortsatte på samma lysande spår och har numera ett gediget CV gällande bokningar. När det nu är dags att fira att vi fyller tre tänker vi knappast spara på krutet. The War On Drugs som skulle spelat hos oss tidigare i år (men som tyvärr ställde in) är äntligen bokade igen och som förband har vi bjudit in ett av Sveriges finest band inom postrocksgenren, September Malevolence. Dessutom kommer våra bästisar i djduon Uppgörelsen att hjälpa oss att spela alla nollor och nördars favoritmusik hela kvällen.

Andra överraskningar från födelsedagsgrisarna utlovas också!

The War on Drugs kommer från Philadelphia och består av Adam Granduciel, Kurt Vile, Kyle Lloyd, Charlie Hall och Dave Hartley. Bandet har jämförts med Sonic Youth och My Bloody Valentine och dessutom Bob Dylan. Bandet bildades efter att Adam och Kurt träffades på en fest 2003. 2005 hade de tillräckligt mycket material för att starta ett riktigt band, The War on Drugs. 2007 släpptes bandets debut-EP "Barrel of Batteries" som fanns tillgänglig för fri nedladdning. EPn väckte skivbolaget Secretly Canadians nyfikenhet och bandet signades till dem där de 2008 släppte debuten "Wagonwheel Blues".

September Malevolence är ett postrockband från Göteborg och har funnits sen 2004. Bandet är aktuella med sin tredje skiva 'Our Withers Unwrung' och redan dagen efter Malmöspelningen beger sig göteborgarna vidare på en Tysklandsturné.