x

Skrillex
Debaser Medis
D. 2011.21.11 Kl. 19:00

Skrillex sålde slut på Debaser Medis så gott som direkt efter biljetternas släpptes. Vi har därefter arbetat på att få till en lösning på en större lokal. Det har varit ett enormt tryck med förfrågningar på fler biljetter och vi har nu hunnit i mål. Arenan som tidigare inhyst konserter med artister som Prodigy, Morrisey, Foo Fighters, Artic Monkeys, R.Kelly, och många andra kommer uppdateras för The Mothership Tour 21 november och utgöra en utmärkt inramning även denna kvällen.

Det kommer finnas en separat, väutrustad bar, med fullständiga rättigheter. Detta innebär att alla som köpt biljetter till någon av 13-årskonserten och 18-årskonserten använder sin biljett precis som vanligt vid entrén.

Idag kl 17.00 släpps fler biljetter! Vi rekommenderar alla som mailat oss senaste tiden att vara snabba denna gången. Bland de nya biljetterna kommer vi dessutom släppa begränsat antal VIP-biljetter till egen läktare med champagnebar. På VIP-området gäller 20-årsgräns.

Dessutom så har vi fått en ändring gällande support från Koan Sound till dubstep-maistron och Cirkus Record-grundaren: Flux Pavilion till The Mothership Tour!

För övriga tävlingar kring arrangemanget och information gå in på monsteras facebookgrupp, Detta kommer som sagt att bli - EPIC!

Biljetterna släpps i idag kl 17.00, fredag 2/9 länken