x

Filmvisning - Senna
Debaser Medis
D. 2011.18.08 Kl. 00:00

Dokumentären om SENNA är en berättelse om den brasilianske motorsportlegendaren Ayrton Senna, som av många anses vara tidernas främste förare. Senna har blivit framröstad som världens bästa Formel 1 förare genom tiderna och har vunnit F1 World Champion tre gånger. Filmen visar, med utgångspunkt i Sennas framgångsrika Formel 1-karriär, hans fysiska och själsliga resa både på och utanför banan samt hans strävan efter perfektion. Den skildrar hans förvandling från extremt begåvad nybörjare när han debuterade i Formel 1 1984, till legendar efter de tragiska händelserna i Imola 1994.

SENNA är producerad i samarbete med Sennas familj och Formula One Management och är den första officiella dokumentären om hans liv. Vi får ta del av exklusivt arkivmaterial som till stor del aldrig tidigare visats.

Det kommer att vara begränsat antal på denna visning så om ni vill gå, maila namn till [email protected] så skrivs ni upp på en lista. Märk mailet SENNA. Tänk på att ni måste vara 18 år och att det är först till kvarn som gäller.

Dokumentären om SENNA släpps på DVD & Blu-Ray den 20 juli 2011.