x

The Subways
Debaser Slussen
D. 2011.22.10 Kl. 20:00

Oktoberfest! Eller, nej, inte riktigt men fest i oktober!

För att få fart på kvällen har vi den goda smaken att bjuda in brittiska THE SUBWAYS, som släppte nya plattan "Money and Celebrity" i September, en platta som producerats av Stephen Street (Blur/The Smiths). Första singeln "It's A Party" är precis sådär typiskt brittiskt; enkelt, larmigt och energiskt. Svårt att inte älska!

De positiva recensionerna och skriverierna om bandet och deras platta "Young For Eternity" från 2005 var väl representerade i svensk musikpress. Sedan dess har de hållit sig mest på hemmaplan och diverse platser i Europa men den som väntar på nåt gott behöver inte vänta längre än till 22 oktober då de äntligen besöker Debaser Slussen i samband med sin 44 stop långa Europaturné. För er som sett klippen från The Subways alla spelningar den senaste tiden vet vad som väntas; ett jävla drag. Med sig har de ett av sina favoritband The Dukes som även de är aktuella med ny platta.

Club Monkey Business bjuder in till dans i höstmörkret och detta i vanlig ordning till tonerna av skrammel, primalskrik, powerpop, punk och garagerock.

Vi är pepp, ni är pepp.
Om inte, bli det och bli det nu.