x

The Baseballs - Live
Nöjesfabriken hämta på Scala
D. 2011.15.10 Kl. 21:00

THE BASEBALLS - LIVE

Bandet gjorde stor succé våren och sommaren 2010 i Sverige när de sålde ut fler än 10 konserter. Nu kommer de till oss på Nöjesfabriken!
The Baseballs har på kort tid gått från att sitta hemma i föräldrahemmen och drömma om ett liv som rockstjärnor till att turnera världen runt och möta fans! De har gjort över 100 konserter och har sålt över en miljon ex av debutalbumet "Strike". I hemlandet, Tyskland, har de belönats med ett Echo Award för bästa nykomling! Nutida hits får ett skönt 50-tals sväng och de bevisar att en bra låt alltid är en bra låt, oavsett vilket årtionde den kläs i.
På det nya albumet "Strings´n´Stripes" håller de fast vid 50-talskonceptet, vilket ligger dem alla varmt om hjärtat. Albumet innehåller bl.a. hits som "California Girls" av Katy Perry, "Quit Playing Games With My Heart" av Backstreet Boys och Paparazzi av Lady Gaga. Första singel är Candy Shop som rapparen 50 Cent har gjort, The Baseballs version är så långt från gangsta-rap man kan komma. De har istället gjort låten till sin egen genom att 50-talisera den, soundet går inte att ta miste på.
The Baseballs är tillbaka med ett album fyllt av hits så räkna med en riktigt energifylld spelning.

Ålder: 18 år vid förköp, 20 år i dörren
Köpta biljetter hämtas på Scalateatern eller valfritt Ticnet ombud senast den 15/10 kl 14.00