x

Jedward
Arenan, Fryshuset
D. 2011.17.09 Kl. 19:30

JEDWARD + SVERIGE = SANT!
Med nytt album kommer de hit för exklusiv konsert i september

Senast den irländska tvillingduon Jedward var här, i början av juli, gjorde de succé då de uppträdde på TV 4’s ”Sommarkrysset”. Hysteriska fans följde dem från flygplatsen, till Gröna Lund, till hotellet.

Framgångssagan började i brittiska The X-Factor, i våras kom Eurovision Song Contest och nu kommer de alltså till Sverige för en exklusiv spelning på Fryshuset den 17 september. Denna gång har de dessutom ett rykande färskt album med sig, ”Victory” som släpps i dagarna. Biljetterna släpps nu på fredag.

Innan det stora genombrottet utanför de brittiska öarna kom, i och med Eurovision Song Contest i år, hade Jedward redan gjort succé i hemlandet. 2009 var de med i brittiska TV-programmet The X-Factor där de hamnade på en sjätteplats. Året därpå kom debutalbumet ”Planet Jedward” som nådde förstaplatsen på den irländska albumlistan. I veckan släpps nu duons andra album ”Victory”. Den första singeln från albumet ”Bad Behaviour” släpptes den 1 juli och gick även den in direkt på den irländska topplistans första plats.

När de identiska tvillingarna Edward och John Grimes, 19, uppträdde med låten ”Lipstick” i Eurovision Song Contest i Düsseldorf i våras hamnade de på en 8:e plats. Av Sverige fick de tolv poäng. Jedward + Sverige = sant. Det är en kärlekssaga, Jedward älskar Sverige och Sverige älskar Jedward.

Tvillingbröderna själva har talat sig varma i media om hur mycket de gillar Sverige, svenska fans och hur gärna de hade velat komma hit i höst och spela. Nu kan vi meddela att både Jedwards, och deras fans, högsta önskan går i uppfyllelse. Med splitter nytt album och nysprayade frisyrer intar de Stockholm redan den 17 september.
Biljettinformation:
Biljetterna kostar 330 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud, dock uthämtning.

Show ca kl 19.30
Insläpp kl 18.30

Arrangör: www.livenation.se