x

The Spotnicks - 50 Årsjubileums Show
Kungsbacka Teater
D. 2011.22.10 Kl. 18:00

The Spotnicks - Premiär på 50 årsjubileums showen!
En av världens absolut främsta s.k. gitarrgrupper, tillsammans med The Shadows och The Ventures. Med de båda originalmedlemmarna Bosse Winberg och Bob Lander kvar i gruppen och med ofattbara 18 000 000 skivor sålda ger sig nu gruppen ut för att jubilera att man funnits i 50 år. - Det är väl inget märkvärdigt, som bandets gitarrist och legend muttrande brukar påpeka.
Det har skrivits flera böcker om gruppen, visats massa TV-program, de var massivt stora i Japan och Tyskland men var också kända för att vara lite ljusskygga och inte synas i vimlet.
Det krävdes ganska lång tid för övertalning innan Bo & Bob sa...
- Ja men vi kör då, men inte för många konserter.
Här står vi nu - med en liten turnéplan och en himla massa låtar som skall spelas. Dom lovar att bjuda på en massa "goa" storys, turnéminnen och andra minnen som konferencieren för kvällen, Bjarne Lundqvist skall locka ur dem. Han får oss att minnas och uppleva My Bonnie, Amapola, Den Gamla Moraklockan, Johnny Guitar, Telstar, Ghostriders in The Sky, Happy Guitar, Space Walk, Hey Good Lookin´, Classical Gas och många andra. Välkommen till nostalgi i världsklass och kanske till en kväll som aldrig återkommer. Nostalgins makt är stor!

Längd: 2 x 45 minuter plus paus.

Servering finns.

Teaterkassan öppnar 1 timme innan föreställningen.

Arenaskiss

Arrangör: Roaddust Management Group