x

Twopointeight + Tysta Mari
Debaser Slussen
D. 2011.09.09 Kl. 20:00

Den 9:e september smäller det. Höstpremiär med Club Monkey Business som bjuder in till dans på ett nyrenoverat Debaser Slussen! Garage, punk, rock och skramlig pop, det bästa av det bästa och som om detta inte vore nog så levereras det förstklassig livemusik i form av Tysta Mari och Twopointeight. CMB är taggade till tänderna, ni bör vara taggade till tänderna för nu kör vi. Punkt.

I våras kom den efterlängtade uppföljaren, "Twopointeight II", till det självbetitlade debutalbumet. Med sin charm, tyngd och energi visade Twopointeight återigen vart skåpet skall stå när det kommer till punkrock. Någon vecka efter detta gig drar bandet iväg på en ganska så omfattande turné genom Spanien, Tyskland, Frankrike, Österrike och Italien. Men vi börjar med avspark, på Club Monkey Business, hemma i lilla landet lagom, på Debaser Slussen.

Tysta Mari har även de en relativt färsk EP i bakfickan, "Blå nätter, svarta dagar". Det är väl knappt nödvändigt att presentera dem in i minsta molekyl, men tänk en skvätt Rancid och en tillika stor skvätt Ebba Grön. Sjukt bra, det räcker väl?

Affischutställning - Anton Sebbfolk
Anton började göra affischer när han insåg att hans stil var originell och de första regelbundna uppdragen var What We Do Is Secrets klubbkvällar på Debaser i Stockholm. Antons stil är personlig och lätt att känna igen då alla affischer görs för hand. Psykedeliska mönster och texter lyfts fram med hjälp av starka färger, monster eller gubbar av olika slag. Inspirerad av skräckfilmer och bilder i tidningar har Antons säregna stil vuxit fram ur en DIY-kultur som alltid präglat Umeå. Nu ställs hans affischer ut på Debaser Slussen i samband med vår höstpremiär 9 september. Antons alster hänger kvar månaden ut. Helt klart värt att slänga ett öga på! Vi gillar dem skarpt!

Missa inte Debaser Slussens nya höstmeny!