x

Katzenjammer
Göteborgs Stadsteater
D. 2011.29.10 Kl. 22:00

SPEKTAKULÄRA KATZENJAMMER GÖR TRE SPELNINGAR I SVERIGE!

Missa inte Katzenjammers fantastiska show. Med nytt album i bagaget gästar de Helsingborg, Göteborg och Stockholm i oktober. Biljetterna släpps till försäljning den 25 augusti.
Katzenjammer har med sina tusen influenser skapat något helt unikt och fler och fler fans har hittat dit. I samma rum som balkanmusiken flödar har träskbluesen från södern sitt säte och allt inkapslas i en vaudeville-aktig bubbla. De fyra unga damerna från Oslo jonglerar friskt med exotiska instrument samtidigt som de levererar perfekta sångharmonier i de allra mest känslosamma register.
Sedan starten 2005 har de turnerat världen över och spelat på både de stora scenerna likväl som de små pittoreska och något annorlunda estraderna. David Byrne välkomnade dem på sin scen på Bonnaroo-festivalen i Tennessee och de öppnade för Keane på O2-arenan i London.
När det nya efterlängtade albumet ”A Kiss Before You Go” släpps i september följs det upp med turné och spektakulär scenshow. Detta vill ni inte missa!Ingång från Berzeliigatan
Åldersgräns 18 år
Insläpp från kl 22.00