x

Foster the People
Debaser Medis
D. 2011.17.11 Kl. 20:30

Flyttat från Debaser Slussen till Debaser Medis, köpt biljett gäller på Medis istället.

Luger & Debaser presenterar Foster The People.

På samma krigsfält som Peter, Bjorn & John och MGMT lättsamt strövar förbi minor och taggtråd har Foster The People camperat sina bakdelar och gjort soldränkt glitchpop som öppnar och omfamnar sig likt ett traumatiserat bomboffer. Det mörka och ljusa om vartannat i en fin helig allians så att säga.

Större än både Lady Gaga och Bruno Mars när Spotify lanserades i USA för ett litet tag sedan men redan innan ett lavahett namn som slängdes runt i bloggosfären. På kort tid har Foster The People medicinerat en kommande generation mot uttråkning och lagt ut krokar för att agna fler. När deras ”Pumped Up Kicks” tråcklade sig in i FM-etern i höstas fick diverse listmakare skuffa undan plats för den lagom morbida och mörkt tematiska electrofunken som dräpte som få andra. Sen sålde den över en miljon ex bara för att.

Nu väljer trion att resa runt jorden för att slå undan benen och fostra folk. Sverige är ett av landen. Tacksamt är ju det. För vi vet att det allra bästa som finns är att bli fotsvepta, få hjärnskakning och näsblod och samtidigt glatt fortsätta dansa för att förtränga vardagen. Kan knappt vänta!


Åldersgräns 18 år.

Dörrarna öppnar 19.00 och konserten startar ca 20,30

Arrangör: www.luger.se