x

Housse De Racket Loaded ♥ Warriors
Debaser Medis
D. 2011.08.10 Kl. 19:00

VÄLKOMMEN! Detta kan vi garantera kommer bli en av de bästa Loadedkvällarna det här året. Denna natt samarbetar vi med Malmöklubben Warriors som i somras etablerade sig i Stockholm. Det blir en djbattle mellan två av Stockholms snyggaste modebutiker Beyond Retro och Tshirt Store, en fantastisk spelning med franska Kitsunéakten Housse de Racket och allt uppbackat av ett gäng djs i ledning av Loaded Djs och Warriors feat Alexander Haugaard. En riktigt dansant kväll helt enkelt. Kom i tid!

LOADED ♥ WARRIORS - 8 OKTOBER
♪♫ Beyond Retro vs TShirt Store [DJBATTLE]
♪♫ Housse de Racket (Fr) [LIVE]
♪♫ Loaded DJs
♪♫ Rob Love
♪♫ Alexander Haugaard
♪♫ Grace Kelly Syndrome
♪♫ Sameblod Djs
♪♫ Host: J-Ro [Tha Liks]

♥BEYOND RETRO vs THSIRT STORE
Denna höst presenterar Warrirors ett nytt upplägg då de bjuder in 8 välkända klädbutiker i Stockholmsregionen att göra upp om vem som kan rocka ett dansgolv bäst!

Konceptet är väldigt enkelt:
- Totalt åtta utvalda butiker möter varandra i dj båset under fyra deltävlingar.
- Två lag per kväll möts i två ronder a´ femton minuter.
- Juryn utgörs av Er kära publik som med hjälp av en decibelmätare, avgör, vem vinnaren blir.
- Allt är tillåtet i kampen. Svett, blod & kärlek. Butikerna ansvarar själva för hur deras crew ska försöka vinna publikens hjärtan!

♥HOUSSE DE RACKET
Den 22 augusti släpper franska Housse de Racket sitt nya album "Alesia" på Kitsuné/Co-Op. Housse de Racket gör modern halvelektronisk pop med studsiga melodier som är som gjorda för att framföras live. Under sommaren har de spelat på några av Europas största festivaler och i vinter presenterar vi för första gången deras sprudlande live-set för en svensk publik. Missa inte detta, de är så jävla bra live!

♥LOADED DJS
Loaded Djs består av Pelle Höök och Nicke Grundberg. Arrangörerna av Loaded och tillika residentdjs på alla Loadedkvällar. De gladaste och mest sympatiska DJs:en som Stockholmsnatten kan erbjuda. Tillsammans har de smackat över de flesta av Stockholms dansgolv. Det blir smattrande indietronika, disco och indie i genreöverskridande dansgolvseufori.

♥WARRIORS feat ALEXANDER HAUGAARD
Rob Love & lil gud har med klubben Warriors tagit Malmö och Köpenhamn med storm, och nu även Stockholm. Veteraner i branchen med känsla för timing och känsla så får dom vilken fest som helst att bli bananas och spåra ur, med tighta mixar blandar dom ihop det bästa av det mesta.

♥GRACE KELLY SYNDROME
Ojoj hur ska detta sluta. DJ-duon Grace Kelly Syndrome består av Stockholmsbaserade tjejerna Jessica Clareus och Yulia Lindberg. Dom spelar en blandning av retroinspirerad electro swing, nostalgiska hits och svettig burlesque-untz. De hämtar inspiration från det glamourösa 50-talet och har hjärtan som klappar i ett fasligt dansant tempo för prickiga klänningar, tatuerade män och inte minst ösig musik.

♥SAMEBLOD DJS
Varje sommar är det ett eller två band i Stockholmsnatten som slagit igenom lite extra. Denna sommar har just Sameblod varit ett av dessa band. Men de är inte bara talangfulla musiker utan också två studsande djs. De spelade sönder baren på Popagandaefterfesten så akta er nu!

GILLA OSS! VI GILLAR ER!