x

Rain - a Tribute to the Beatles
Annexet
D. 2012.17.03 Kl. 19:30

DIREKT FRÅN BROADWAY TILL ERICSSON GLOBE - FRÅN THE BEATLES TILL RAIN!

Den i särklass bästa Beatles-showen du någonsin kommer att se sätter nu siktet mot Sverige. Broadway-succén RAIN är en hitkavalkad för alla som älskar The Beatles. RAIN består av fyra skickliga musiker som med sin fantastiska show kommer att underhålla den svenska publiken under tre dagar på Annexet i Stockholm den 15-17 mars. Biljetterna släpps den 5 september.

Föreställningen har hyllats av av den amerikanska pressen ”den bästa live-upplevelsen näst efter Beatles själva” (Associated Press) och är en publiksuccé på Broadway. RAIN uppför låtar från hela Beatles katalog, inkluderat även de mest komplexa och svåra sångerna som Beatles skrev i studio men aldrig framförde live.

RAIN består av fyra skickliga musiker som gjort konst av att minutiöst ta fram varje aspekt, gest och nyans av The Beatles klassiker.
Från de tidiga hitsen till de sena klassikerna (”I Want To Hold Your Hand”, ”Hard Day’s Night”, ”Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, ”Let It Be”, ”Come Together”, ”Hey Jude” med flera), den makalösa showen kommer att ta dig tillbaka till en tid då allt du behövde var kärlek och lite hjälp från dina vänner.

Hyllat av press som en otrolig upplevelse och ett måste för varje Beatles-fan som inte redan sett dem!

Du kan även köpa VIP-paket, för mer information Klicka här!

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!