x

Joshua Radin
Hornstull Strand
D. 2011.13.10 Kl. 20:00

Ni kanske hörde honom på Grey's Anatomy? Eller Scrubs? House? I vissa fall så överstiger inte en artists insatser mer än att producera bakgrundsnynnande till scener av olika karaktärstillstånd. Men I Joshua Radins fall så finns det mer att gå på än det. Mycket mer.

För att vara en twenty-something som bara plockade upp gitarren för att han inte hade något bättre att göra så gör han det just bättre än de flesta. På sina två första plattor ”We Were Here” och ”Simple Times” har Radin med små medel skapat finfint utmejslad folkrock magnifik nog att försätta berg. Senaste verket, ”The Rock and The Tide”, har en större, snyggare kostym som fylls ut så väl av Radin att man måste le en smula. Hiten ”We're Only Getting Better” är som taggtråd kring hjärtat och det snörper åt rejält. Om du lämnas oberörd är det för att du sålt din själ och har få, väldigt få, känslor kvar att registrera.

Vi kan enbart välkomna Radin med öppna famnar och låta honom beträda våra scener för vi har väntat på detta ögonblick ett bra tag nu.

Åldersgräns 13 år

Dörrarna öppnar 19.00 och konserten startar ca 20.00


Arrangör: www.luger.se