x

Azure Blue
Debaser Slussen
D. 2011.23.09 Kl. 20:00

Svenska Musikklubben öppnar upp klubbhösten på Debaser Slussen med att samla Sveriges mest lovande popband. Äntligen uppträder Azure Blue med fullt band och är även albumaktuell i höst. På scen får vi också se
Navet (som släppte årets bästa remixskiva 'For The Show' där bl.a Familjen gjorde en hyllad remix) och bästa Sameblod. SVMK med vänner djar.

Azure Blue
Efter många år i musiksvängen, i band som Laurel Music och Irene, är det nu äntligen dags för Tobias Isaksson att släppa sin solodebut. Som Azure Blue flirtar han oblygt med New Romantic i en skrud som tar med New Order, The Go-Betweens och Roxy Musics Avalon-skiva på en resa till 2012. Tobias har kammat bort popluggen, odlat mustasch och i våras kom det första smakprovet 'The Catcher in the Rye' från kommande album. Låten blev snabbt uppskattad och har spelats flitigt på P3 i sommar. Nya skivan kommer i höst och släpps på Hybris. På scen har Azure Blue, för första gången, med sig fullt band och kommer få många pophjärtan att bulta hårt denna kväll.

Navet
Under tonåren i Sala pratade ofta vännerna Josef och Julia om att starta ett band tillsammans. Men ambitionen sköts ideligen på framtiden på grund av andra musikprojekt. Den efterlängtade tidsluckan öppnade sig hösten 2008. Några repningar och ett par låtar senare var det klart. Navet var fött. Efter att ha släppt debut-EPn Four Times One For Love och fått med sig producenten Anders i båten släpptes fullängdaren tidigare i år och singeln For The Show har remixats av bland annat Familjen och Simian Ghost.

Sameblod
Sameblod består av Frederick Rundqvist och Mickael Mattisson. Sameblod är mjuk elektronisk musik med akustiska inslag. Under våren har de släppt ep:n Our future ep med fina alster som 'Almost Virgin' och Lykke Li-covern 'Dance dance dance'.