x

Karateklubben Hjärta Sweat!
Linköping Konsert och Kongress
D. 2011.17.09 Kl. 22:00

Norrköpings absoluta partymaskin Karateklubben har gjort gemensam sak med Linköpings svettigaste klubb SWEAT! för att förgylla den Linköpingska natten.

Föreställ er en fusion av KARATEKLUBBEN och SWEAT! Tänk er helt nya lokaler med ljud, ljus och dj-/artistbokningar som aldrig förut skådats i Linköping. Håll kvar vi den drömmen, nyp er i armarna, låt oss säga att det är sant och att ni fortfarande är vakna. Boom! Förbered er på ett stycke östgötsk kulturhistoria.Det är dags för nya nivåer.

Linköpings och Norrköpings klubbgiganter förenas i BACKSTAGEs nya lokaler på Vasavägen (mittemot Tage Danielsson-statyn) i centrala Linköping. Där kommer vi att ställa till med underbart kaos fyra lördagar i höst. På två stora dansgolv kommer vi att presentera de grymmaste bokningarna, skönaste gästerna, den svettigaste dansen och det hetaste minglet. För alla som älskar musik, utgång och klubbkultur så vågar vi lova paradisets discodjungel.
Sov inte!

Lokal: Backstage
Åldersgräns: 18 år!

KARATEKLUBBEN HJÄRTA SWEAT! presenterar stolt premiärkvällens DJs:

- STYLE OF EYE:
Det är svårt att ens beskriva fetheten runt denna bokning. Ni som har koll vet. För er andra så skulle man kunna börja radda upp alla grymma ställen, klubbar, människor, remixar, låtar han har spelat/besökt/jobbat med/gjort men det skulle snabbt bli för mycket information att ta in så vi säger bara så är att om du har det minsta intresset av klubb & elektronisk dansmusik så är det bara att dyka upp. Kommer bli ett MONSTER!
http://www.facebook.com/styleofeyeofficial
http://www.styleofeye.se/
http://www.myspace.com/styleofeye

- THOMAS RUSIAK:
En av Sveriges överlägset mest versitala artister & producenter. Med en långt rotad bakgrund som rappare & producent för numera legendariska SHERLOCK. Med en gedigen, egensinnig, banbrytande & genial solokarriär. Med medlemskap i legendariska supercrewet Natural Bond tillsammans med bland annat PETTER, SLEEPY, TIMBUK2, PEEWEE mfl. Med en hel jävla trave briljanta produktioner bakom sig, nu senaste tiden med t.ex ADIAM DYMOTT, NÄÄK & NIMO CHEEBS & färskaste projektet STILL PEE & RU. Listan blir längre men nån måtta får de vara. Vi är stolta att ha honom på plats för att förgylla kvällen med sin låtskatt från jordens alla hörn.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Thomas_Rusiak
http://www.youtube.com/watch?v=IQOnmIAx3q4

- BOB HUND(Conny och Mats):
Indiekungarna av Sverige. Stökigt, bökigt, svängigt & framförallt jävligt bra. De kommer & delar med sig av sina bästa låtar & festar loss i riktig Hundstil.
http://www.facebook.com/bobhund
http://www.bobhund.se/
http://www.bobhund.se/webshop/

-THUG LIFE (Kim & Klas från DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN):
Den Svenska Björnstammen gav sig ut på vägarna i somras med ett special dj-set//show som gick bra. Nästan för bra. Nu är hela stammen i studion under hösten & jobbar med album & diverse andra kreativa utforskningar medans deras singel Vart jag mig i världen vänder toppar listor. Ur detta har Thug Life skapats av medlemmarna Kim & Klas. Förvänta er en ljud & ljus upplevelse av fantastiska proportioner. Snudd på episka i ordets rätta mening. Peppen säger vi bara, PEPPEN!!
http://densvenskabjornstammen.se/thuglife/Residenter:
KALLE KOBRA & ROBIN HJÄRTSLAG (KARATEKLUBBEN KRÜE)
EINAR, EJA & GRANE (SWEAT!COLLECTIVE)Info:
KARATEKLUBBEN HJÄRTA SWEAT!
@ BACKSTAGE (ingång korsningen Vasavägen/Östgötagatan)
LÖRDAG 17 SEPTEMBER | 22-03
FÖRKÖP 100:- (inkl. garderob)
ENTRÉ 120:- (inkl. garderob)