x

Slow Fox Med Edda Magnason & Cecilia Nordlund
Debaser Malmö
D. 2011.12.10 Kl. 19:00

♥ SÅ VAR DET DAGS IGEN! ♥
Efter förra gångens fantastiska sammanstrålning mellan husbandet Slow Foxes och Magnus Tingsek valde jag till denna gång att bjuda in inte bara en men två av Malmös absolut bästa kvinnliga artister, båda med stor förkärlek till tryckare!

CECILIA NORDLUND som frontade 90-talets bästa svenska band Souls och är aktuell i den nya hyllade dokumentärfilmen "Jag är min egen Dolly Parton".

EDDA MAGNASON som är 10-talets mest intressanta, mest hyllade o mest enastående svenska pianist o sångerska som gav ut sitt andra album "Goods" i våras.

Inte nog med att de sjunger ut sina hjärtan med husbandet, de spelar även sina bästa tryckare i dj-båset!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sommarens bästa tryckarklubb har flyttat in i stora salen och förgyller höstmörkret med det nya husbandet "Slow Foxes".
Med medlemmar från några av Malmös bästa band, Tias Carlson (Christian Kjellvander/Sounds like violence), Dan Englund (Fine Arts Showcase), Anders Tingsek (Loosegoats) och Mathias Söderlund (Niccokick) levereras det smäktande tolkningar på dina absoluta favorittryckare från de senaste 50 åren!

Under de tre klubbarna som sommaren erbjöd fick vi se både euforiska glädjerop, ömsint dans, hångel och allsång.

Till tonerna av It’s a bird! It’s a plane! med de fantastiska gästerna skapades fin stämning på uteserveringen med lövad dansbana, kulörta lyktor och discokula. Denna glädjefyllda stämning tar vi nu med oss in och bjuder upp till den bästa av danser!

I DJ-båset hittar vi klubbarrangören Mathias Söderlund som kommer sprida så mycket kärlek så det inte går att sitta still.

Som vanligt kan man avnjuta de fruktiga drinkarna Lady in Red och Purple Rain i baren så kom tidigt, spana, bjud upp och dansa sedan hela natten lång..

From Malmö with love,
Mathias